top of page

Vil du gå Öppet Spår Vasaloppet 2024?

Oppdatert: 21. nov. 2023

Öppet Spår er en del av Vasaloppet. Det arrangeres søndag 25. februar med start mellom kl 06:50 og 07:50. (dvs. ingen felles start). Startkontingent SEK 1645.

Jeg har ikke gått Öppet Spår tidligere, men har lyst å prøve dette i 2024. Da det er en stund siden jeg gikk Vasaloppet sist, og siden jeg ikke har andre løp å vise til, havner jeg bakerst i "siste led" (vil jeg tro), om jeg skulle gå det ordinere Vasaloppet. Det frister ikke. Tiden en bruker i Öppet Spår kvalifiserer til egnet startled i det ordinere Vasaloppet om det skulle friste.

Å reise kollektivt fra Norge er mulig, men det er komplisert. Lars Madland Reiser er villig til å lage et opplegg dersom det blir minst 10 deltagere.

En aktuell reiseplan er utreise med fly fra Sola til Gardermoen fredag kl. 15:45. Derfra går turen videre med buss til Sælen for 2 overnattinger. Etter gjennomført renn blir det en natt i Mora eller i nærheten. Mandag kan en enten reise kollektivt til Stockholm og ta direktefly til Sola kl. 14:35, eller en kan ta buss til Gardermoen. Pris avhenger av hvor mange som blir med.


Dersom du synes dette høres interessant ut så send meg en epost meg på ulfols@lyse.net.

Tidsfrist for tilbakemelding er 10. Desember.


Mvh Ulf Olsen50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page