top of page

Tur til Marcialonga 2023

Oppdatert: 2. okt. 2022

Til medlemmer av Turrenklubben.

Marcialonga har 50 års jubileum i 2023, og det må vi få med oss etter flere år med lite turrenn. Vi regner med at det vil bli stor ettererspørsel på hotellene, og vil derfor være tidlig ute i år. Da får vi og god tid til å trene å forberede løpet.

Se vedlegg fra PWT som viser opplegg for reise til Italia. Vi arbeider også med et opplegg der vi reiser den 21 januar fra Stavanger og ligger på Seiser Alm Plaza frem til torsdagen da vi samles med de som kommer senere.

Her er det flere alternativer, og det er bare å kontakte meg, så vil jeg være kontaktperson for reisende fra Stavanger.

Mvh

Nils Bøe

92203360


PWT Travel inviterer til herlige skidager i de italienske alpene. Det er 20. gangen vi arrangerer reise til Marcialonga.
Vi har charterfly fra Oslo Gardermoen med Norwegian direkte til Verona på torsdag og med retur mandag. Flyreisen tar 2t 30 min og fra Verona er det 2 timers busstur til Cavalese. Vi har også avreise på onsdag, men denne gangen med rutefly. Vi har booket noen seter med Norwegian fra Stavanger til Oslo, som passer med charterflyet begge veier.
Onsdag 25.1 flyr vi rutefly (eller charterfly ved tilstrekkelig interesse) fra Oslo til München eller Venezia. Middag på hotellene om kvelden.
Torsdag 26.1 reiser onsdagsgjengen opp på Lavazepasset og trener der (1800 m.o.h). Det er vakker utsikt mot Latemarmassivet. Torsdagsgjengen flyr med charterfly fra Norwegian fra Oslo på formiddagen til Verona. Tidspunktet for avreise fra Oslo er på formiddagen. Middag på hotellene om kvelden. Fredag 27.1 reiser vi til vakre Seiser Alm, der vi nyter fantastiske skiløyper i storslagen natur. Vi tar taubanen opp til Seiser Alm-platået den siste biten. Heiskort, løypeavgift, langrennsløypene og bussturen er inkludert i turprisen. Vi vil også tilby en tur til Lavaze i dag. Meld fra ved påmelding hva du ønsker, Seiser Alm eller Lavaze.
Se bildet på hjemmesiden og Facebook Lørdag 28.1 tester vi Marcialonga-sporene fra VM-stadion i Val di Fiemme. Du kan gå fra skistadion til Cavalese (ca. 10 km), eller du kan teste sporene i området rundt skistadion og ta bussen tilbake. Du vil også ha mulighet til å teste sporene ved starten i Moena hvis du heller ønsker det. Er det fint vær anbefales en tur med gondolen opp på Alpe Cermis. Heishuset i Cavalese er i gangavstand fra våre hoteller. Søndag 29.1 arrangeres Marcialonga med sin herlige atmosfære. Du kan velge mellom 45 km, eller 70 km lang løype, begge i klassisk stil. I den lengste løypa passerer vi 13 landsbyer før vi er i mål. Mandag 30.1 Hjemreise med charterfly om ettermiddagen direkte fra Verona til Oslo for torsdagsgjengen. Planlagt hjemreise fra Verona er ca. kl. 14.00 Onsdagsgjengen flyr hjem fra Venezia eller Verona.
HOTELL
Vi har alle våre hotell i sentrum av Cavalese, 90-500 meter fra mållinjen. Vi har rom på følgende hotell: Hotel Bella Vista, Hotel Grünwald, Hotel Excelsior, Hotel San Valier, Hotel Laurino, Hotel Azalea og Hotel Sacro Cuore. Frokost og middag er inkludert.
PRISER Hotel Sacro Cuore***: 10.950 NOK Hotel El Excelsior***: 11.950 NOK Hotel San Valier***: 11.950 NOK Hotel Azalea***: 11.950 NOK Hotel Grünwald****: 12.950 NOK Hotel Bella Vista****: 13.950 NOK Prisene inkluderer fly fra Oslo til Verona t/r på torsdag/mandag, eller rutefly på onsdag/mandag, som beskrevet i programmet. Opphold i delt dobbeltrom med frokost og middag, busstransport under oppholdet, heiskort og løypeavgift på Seiser Alm, samt reiseledelse. På charterflyet er en bagasje på 20 kg inkludert + skipose 5 kg.
TILLEGG Startkontingent: 1025 NOK (samme pris på begge distanser) Enkeltrom og tilknytningsbilletter. DEPOSITUM Depositum er på 3000 NOK. Velkommen med til Marcialonga!
27 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page