top of page

Tildeling Skifondet 2023/24

Skifondet mottok i år to søknader, - fra Stavanger Skiklubb og Gjesdal IL ski


Skifondet har også i år hatt mulighet for å dele ut kr 20000.


Stavanger skiklubb har i dag rundt 100 medlemmer, herav ca 60 aktive barn. Stavanger skiklubb ønsker å bruke tildelingen til innkjøp av rulleski, - både skøyte- og klassisk, skisko og staver. Med det utstyret vil Stavanger skiklubb ha muligheter til å tilby enda mer variert trening og utvidede muligheter for medlemmene. Stavanger skiklubb har tidligere mottatt tildeling fra skifondet, - siste gang i 2015.


Gjesdal IL ski har høsten 2023 gjennomført en «rulleskiskole» rettet mot barn i alderen 6 - 8 år. Målet var å introdusere barna til grunnleggende skiferdigheter og bygge et godt fundament for framtidig deltakelse i skisporten. Gjesdal IL ski vil bruke tildelingen til innkjøp av utstyr, - rulleski, sko og staver, rekruttering og opplæring av instruktører og økt markedsføring for å tiltrekke flere barn til kommende kurs på rulleskiskolen.

Gjesdal IL ski har mottatt flere tildelinger tidligere, siste gang i 2019.


Etter en totalvurdering av søknadene har skifondet besluttet at tildelingen i år blir delt mellom de to søkerlagene med kr 12.000 på Stavanger Skiklubb og kr 8.000 på Gjesdal IL, ski.

Mvh Skifondet

Svein Gloslie ,Kjell Svihus og Jostein Tunheim


53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page