top of page

Påmelding Tur til Marcialonga 2024

Turrennklubben har fått reservert 20 plasser på Hotel Grunwald.

Påmelding til Nils Bø på nbconsult87@gmail.com
PWT Travel inviterer til herlige skidager i de italienske alpene. Det er 21. gangen vi arrangerer reise til Marcialonga.

Vi har charterfly fra Oslo Gardermoen direkte til Verona på torsdag og med retur mandag. Flyreisen tar 2t 30 min og fra Verona er det 2 timers busstur til Cavalese. Onsdag har vi rutefly til Italia for de som ønsker en ekstra dag. Onsdag 24.1 reiser vi fra Oslo Gardermoen til München eller Venezia. Buss derfra til Cavalese (mål på Marcialonga), der vi har alle våre hotell innenfor 500 meter fra målstreken. Middag på hotellene om kvelden.

Torsdag 25.1 reiser vi fra Oslo Gardermoen direkte til Verona med Norwegian kl. 10.30-13.10 (DY9012) Derfra er det 2 timer å kjøre med buss til Cavalese, der alle bor. Middag på hotellene om kvelden. Onsdagsgjengen kan nyte en fin dag på Lavaze (1800 moh) tett på Latemar-massivet. Fredag 26.1 reiser vi til vakre Seiser Alm, der vi nyter fantastiske skiløyper i storslagen natur. Vi tar taubanen opp til Seiser Alm-platået den siste biten. Avreise er kl. 09.30 fra Cavalese og hjemreise kl. 16.30 fra bunnen av taubanen. Det blir også mulig å dra opp til Lavaze for de som ønsker å gå på ski der. Middag på hotellene om kvelden. Heiskort og langrennsavgift koster ca. 25 euro.

Lørdag 27.1 tester vi Marcialonga-sporene fra VM-stadion i Val di Fiemme. Du kan gå fra skistadion til Cavalese (ca. 10 km), eller du kan teste sporene i området rundt skistadion og ta bussen tilbake. Du vil også ha mulighet til å teste sporene ved starten i Moena hvis du heller ønsker det. Er det fint vær i Val di Fiemme anbefales en tur med gondolen opp på Alpe Cermis om ettermiddagen. Heishuset i Cavalese er i gangavstand fra våre hoteller. Søndag 28.1 arrangeres Marcialonga med sin herlige atmosfære. Du kan velge mellom 45 km, eller 70 km lang løype, begge i klassisk stil. I den lengste løypa passerer vi 13 landsbyer før vi er i mål. Vi har egne busser som kjører oss til starten og som står der til alle har startet. Vi har egen smørestasjon i bunnen av den siste bakken opp til Cavalese, ca. 2 km før mål. Fyrverkeri når siste løper kommer i mål. Middag på hotellene om kvelden. Mandag 29.1 Etter frokost reiser vi fra Cavalese til Verona. Charterfly Verona til Oslo med Norwegian kl. 12.00-14.35 (DY9013). Onsdagsgjengen reiser hjem fra Venezia eller München. Langturgjengen som skal til Seiser Alm og Cortina kjører til Catelrotto.

HOTELL Vi har alle våre hotell i sentrum av Cavalese, 90-500 meter fra mållinjen. Vi har rom på følgende hotell: Hotel Bella Vista, Hotel Grünwald, Hotel Excelsior, Hotel San Valier, Hotel Azalea og Hotel Sacro Cuore. Frokost og middag er inkludert.

PRISER Hotel Sacro Cuore***: 11.950 NOK pr person Hotel El Excelsior***: 13.250 NOK pr person Hotel San Valier***: 13.250 NOK pr person Hotel Azalea***: 13.250 NOK pr person Hotel Grünwald**** (RODEhotellet) : 13.950 NOK pr person Hotel Bella Vista****: 15.450 NOK pr person (classic room, 5 døgn inkludert) 16.950 NOK pr person (suite, 5 døgn inkludert) Prisene inkluderer fly fra Oslo til Verona t/r på torsdag/mandag, som beskrevet i programmet, eller rutefly på onsdag/mandag. Opphold i delt dobbeltrom med frokost og middag, busstransport under oppholdet, samt reiseledelse. På charterflyet er en bagasje på 20 kg inkludert + skipose 5 kg.

TILLEGG Startkontigent: 1200 NOK (samme pris på begge distanser) Enkeltrom og tilknytningsbilletter. Enkeltromstillegg: Sacro Cuore: 2000 NOK Excelsior, San Valier, Azalea: 4000 NOK Grünwald: 5500 NOK Bella Vista: 6900 NOK Det er begrenset antall rom som kan brukes til enkeltrom. DEPOSITUM Depositum er på 4000 NOK. Faktureres ved påmelding. Velkommen med til Marcialonga!

155 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page