OVERNATTING SKJER PÅ KVS LANDBRUKSSKOLEN OG BRAKKERIGG BROKKE. NB!!! MERK AT BESTILLING STARTER 05. JANUAR 2016

VIKTIG!! Merk at du må være medlem med betalt kontingent før reservasjon på Brokke. Dette ordnes lett ved å klikke på "BLI MEDLEM". Pris kun kr 100,- pr år.   Er du medlem gjelder betalt kontingent.

Turrennklubben har i 2016 lik ordning som i 2014 med overnatting i forbindelse med Sesilåmi og bestilling skjer på vår hjemmeside. Vi har forhåndsbestilt senger på Bygland og Brokke.

Merk at bestilling skjer på vår hjemmeside. Klikk på «Sesilåmi – overnatting». Bestillingen avsluttes med elektronisk betaling.

OBS!! SESILÅMI AVVIKLES LØR 12 mars 2016. ART AV OVERNATTING BLIR SOM FØLGER:

KVS Landbruksskolenpå Bygland har inntil 100 plasser, ferdig oppredd madrass på golv i gymsal, evnt klasserom for grupper og eget jenterom. Middag med dessert på fredag kveld og frokost og matpakke på lørdag inkludert. Pris kr 850,-

Brakkerigg ved start på Brokke har 15 madrasser på golv. SOVEPOSE MÅ MEDTAS. Middag og kveldsmat fredag, frokost og matpakke på lørdag er inkludert. Middag fredag serveres på KVS. Pris kr 975,-

Det er ordnet med garasje evnt smørestall til bruk for å klargjøre skiene. I tillegg ordner vi som i fjor slik at startnumrene blir brakt til de enkelte overnattingstedene for utdeling på fredag.  

AT DU OPPGIR KORREKT STARTKLASSE ER AVGJØRENDE FOR Å FÅ STARTNUMMER LEVERT FREDAG (SKRIV SLIK – M51 – 55). Det angis på bestilling overnatting.   Startnummer kan ettersendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

NB!! VÆR NØYE MED RETT STARTKLASSE. MANGE OPPGIR FEIL I PÅMELDING OG DET GIR MEG EKSTRA JOBB MED Å LETE OPP STARTNUMMER.      

 

VIKTIG!! Uten betalt medlemskap ved bestilling Brokke vil reservasjonen bli annullert.

 

Ved avbestilling gir vi 50% refusjon ved framvising av legeerklæring fram til en uke før rennstart.

 

LYKKE TIL MED SESILÅMI TUREN.

Hilsen Turrennklubben

pwt

sira kvina

tengesdal2

lmr

rogaland

belltech

hetland

magneten

bjelland1

kannik

skiopplevelser

sirdal