Rolle Navn Mob nr E-post
Formann Harald Krohn-Pettersen 930 39 237 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær Else Jonnie Bråstein 994 72 475 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kasserer Bodil Skadsem Høiland 911 81 250 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem Johnny Andre Garstad 948 71 411

Styremedlem Nils Ragnar Bøe 922 03 360 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Styremedlem Olav Hagland 916 02 819 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansvarsområder:

Harald: Reisekomité, Kursvirksomhet, Transport Sesilåmi.

Else Jonnie: Sekretær, overnatting Sesilåmi.

Bodil: Kasserer.

Johnny: Familiesamling Ådneram

Nils: Reisekomité, Hyttene i Sirdal

Olav: Redaktør for hjemmesiden, Reisekomite.

Forretningsadresse:

Postboks 137, 4301 Sandnes