Sesilåmi 2019

Bli med på Sesilåmi 2019 -  les mer

Familietur 2019

familietur2019a

Tradisjonen tror legger vi opp til familietur til Sirdal også i 2019 - påmelding

aukland stor
I anledning Turrennklubben Rogaland sitt 40 års jubileum i år vil vi invitere alle langrennsinteresserte (du trenger ikke være medlem) til en utvidet temakveld 8. november 2018 kl 18:00-20:30 på Hetland VGS. Anders og Fredrik Aukland kommer og skal fortelle fra sine mange spennende og interessante opplevelser på skifronten. Det blir lagt opp til en åpen dialog hvor det blir mye tid til å stille brødrene alle de spørsmålene du har hatt lyst (og kanskje ikke har hatt lyst) til å spørre de om.

Tengesdal Sport vil være tilstede med egen stand. De har med seg nyheter og andre aktuelle produkter. Toradergruppa Bradur blir også med og skaper god stemning. Gruppa ble stiftet i 1990, og består av 11 medlemmer inkludert en rytmegitar og en bassgitar. I starten var alle medlemmene ansatte i Braaten Safe (derav navnet BRADUR). Flere av orginalmedlemmene er fortsatt med, og medlemmene er i alderen 42 til 85 år.

Det blir servert pizza og brus. Inngangspenger kr 100 betales ved forhåndspåmelding HER.

Velkommen skal dere være!