sesilami
Info vedrørende overnatting og buss fra Stavanger og Sandnes. Bussbilletter kjøpes som nevnt nedenfor. Overnatting skjer på Setesdal Hotell (Bygland). NB!! Merk at bestilling starter 3. januar 2018

INFO VEDR OVERNATTING OG BUSS FRA STAVANGER/SANDNES. BUSSBILLLETTER KJØPES SOM NEVNT NEDENFOR. OVERNATTING SKJER PÅ SETESDAL HOTELL, BYGLAND. NB!!! MERK AT BESTILLING STARTER 03. JANUAR 2018

Turrennklubben har i 2018 lik ordning som i 2017 med overnatting i forbindelse med Sesilåmi og bestilling skjer på vår hjemmeside. Vi har forhåndsbestilt senger på Bygland.

Merk at bestilling skjer på vår hjemmeside. Klikk på «Sesilåmi – overnatting». Bestillingen avsluttes med elektronisk betaling.

OBS!! SESILÅMI AVVIKLES LØR 10 mars 2018. ART AV OVERNATTING BLIR SOM FØLGER:

På Setesdal Hotell, Bygland tilbys inntil 100 senger. Full middag, dessert og kaffe, frokost og nistepakke. Vi tilbyr to-manns rom. Det kan ligge inntil 4 personer på enkelte rom hvis ønskelig. Oppredde senger med håndkle og såpe. Dusj på alle rom. Felles stue. Eget smørerom. Pris kr 900,-

Det er ordnet med garasje til bruk for å klargjøre skiene. I tillegg ordner vi som i fjor slik at startnumrene blir brakt til de enkelte overnattingstedene for utdeling på fredag.

TRANSPORT

Bussbilletter fra vest//Stavanger- Sandnes etc legges ut for salg primo februar. Disse kjøpes hos Hetland Sport, Sandnes, Magneten Sport, Ålgård og Intersport Østervåg, Stavanger
Det går busser fra Stavanger og Kverneland kl 11,00 og fra Sandnes kl 11,30. Bussene har stopp ved «Knoffen» på Ålgård. Vi kan også stanse etter avtale mellom Ålgård og Tonstad. Avtale gjøres til Else Jonnie Bråstein, mob 99472475 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Buss 1 Brokkebussen:
Start Kverneland kl 11,00. Avgang Sandnes kl 11,30. Stopp på Ålgård og videre iflg avtale. Stopp på Tonstad. Videre til Setesdal Hotell for middag og så videre til Brokke.
Retur som følger. Sinnes – Byrkjedal – Vikeså – Bue – Kverneland – Sandnes – Stavanger
Sjåfør sover på Brokke.

Buss 2 Setesdal Hotell:
Start Stavanger kl 11,00. Avgang Sandnes kl 11,30. Stopp på Ålgård og videre iflg avtale og så til Tonstad. Videre til Setesdal Hotell for overnatting. Lørdag morgen kl 06,00 til Brokke.
Retur som følger: Sinnes – Sandnes – Stavanger
Sjåfør sover på Setesdal Hotell

Buss 3 Transport: (For alle som har egen, privat overnatting.)
Start Dusavik kl 10,15. Videre til Stavanger, avg kl 11,00. Avgang Sandnes kl 11,30. Stopp ved «Knoffen» Ålgård og Bens Cafe, Helleland og videre til Tonstad. Videre til Setesdal så langt som det er personer til. Max Valle. Må ha avstikker til Brokke på vei opp fredag. For sjåfør retur til Setesdal hotell for overnatting. Lørdag morgen kl 06,00 start å plukke opp samme personer og kjører til start Brokke.
Retur som følger: Sinnes – Sandnes – Stavanger - Dusavik
Sjåfør sover på Setesdal Hotell

Spørsmål kan rettes til Else Jonnie 99472475.

LYKKE TIL MED SESILÅMI TUREN.

Samarbeidspartnere

pwt

sira kvina

tengesdal2

lmr

rogaland

belltech

hetland

magneten

bjelland1

kannik

skiopplevelser

sirdal