Start fra Stavanger torsdag den 1 februar og reiser til Venezia og videre med buss til Cortina der vi tar inn på Hotel de la Poste som ligger ca 100 meter fra målgang for 50 km løpet på lørdagen . På fredag blir det busstur til Toblach med testing av ski i rennløyper. Lørdag går50 km rennet. Det er også mulighet til å gå 30 km fristil på søndag alternativt reise opp i Dolomittene å teste slalomferdighetene. Hjemreis på mandag via Venezia. Turrennklubben har fått tildelt 12 dobbeltrom.

Pris inkl. fly fra Stavanger kr 9.450,- Startnummer kommer i tillegg på kr 700,-

Påmelding til Turrennklubben v Nils Bøe Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf 92203360. Mer informasjon kan finnes på PWT Travel Skireiser .