Vi reiser fra Stavanger torsdag 25. januar og flyr til Venezia. Så går det videre med buss til Cavalese der vi tar inn på Grunwald hotel som ligger like ved målområdet. På fredag blir det busstur til Seiser Alm med heis og langrennsavgift inkludert. På lørdag blir det testing i rennløyper. Søndag går rennet, og på mandag reiser vi hjem via Venezia. Turrennklubben har fått tildelt 15 dobbeltrom.

Pris inkl fly fra Stavanger kr 12.450,- Startnummer kommer i tillegg på kr 950,-

Påmelding til Turrennklubben v/Olav Hagland Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf 916 02 819. Mer informasjon kan finnes på PWT Travel Skireiser