Årsmøte 15. november 2016

7. Skifondet sin beretning og regnskap

8. Behandling av innkomne forslag

Årsberetning 2016

Styret har i 2016 bestått av:

Formann:                      Harald Krohn-Pettersen

Kasserer:                      Bodil Skadsem Høiland

Sekretær:                      Else Jonnie Trones Bråstein

Styremedlemmer:        Nils Bøe

Siri Pettersen Robberstad

Johnny Andre Garstad

Revisor:                        Bjarne Asheim

Valgkomite:                 Leder Ivar Kloster

Sverre Vatland

Johannes Helland

__________ // __________ // __________ // __________ // __________ // __________

Fondskomité:             Leder Jostein Tunheim

Gunnar Eiterjord

Anne Østbø Frafjord

Redaktør web:            Siri Pettersen Robberstad

Reisekomite:               Leder Harald Krohn-Pettersen

Nils Bøe

Æresmedlemmer:                                     Kjellaug Lund

Sverre Vatland

Magne Westerheim

Svein Gloslie

Lars Ove Lund

Årsberetning 2016:

Et godt arbeidsår er over for TURRENNKLUBBEN ROGALAND. Aktivitetene er avviklet innenfor de rammer som ble besluttet på siste årsmøte.

Det har i løpet av året vært avholdt 5 styremøter og årsmøte 24. november 2015.

Økonomi:

Turrennklubben Rogaland har i år hatt positiv, men beskjeden økonomisk utvikling i regnskapsperioden som går fra 01.10.2015 til 15.10.2016. Resultat før finans viser et overskudd på kr. 65,925,-

Likviditeten er god. Det er budsjettert med et overskudd på kr. 20.000,- for neste periode 2017.

Sesilåmikomiteen:

Formann Harald Krohn-Pettersen er Turrennklubben sin faste representant i hovedstyret til Sesilåmikomitéen. Styret har høstet god erfaring med å være representert i Sesi-komitéen og derved ha et medlem med i organet hvor beslutninger vedr Sesilåmi blir fattet.

Sandnes Arena - rulleskianlegg i Melshei:

Et samlet årsmøte stemte i 2015 ja for at Turrennklubben går inn med andel av egenkapital på

kr 75.000,-. Turrennklubben har en representant i Sandnes Arena sitt styre. Johnny Garstad møter .

Aktiviteter i 2016:

DATO AKTIVITET
22.-24. januar Familieskisamling på Ådneram
31. januar Tur til Marcialonga
13. februar Skiteknikk-kurs ved Ørjan Ravndal
06. mars Tur til Vasaloppet
12. mars Sesilåmi
19. mars Tur til Birkebeinerrennet
10. november Temakveld med Thor Gootaas

Øvrige aktiviteter i arbeidsåret 2015– 2016

Hjemmesiden www.turrennklubben.no :

Ansvarlig redaktør er Siri Pettersen Robberstad og medarbeider Harald Krohn-Pettersen. WEB- ansvarlig er Arild Toft.

Fellestrening:

Barmarkstrening hver mandag kl 18:00 ved Ullanhaugtårnet, Sørmarka. Leder er Siri Pettersen Robberstad. Les mer på www.turrennklubben.no

Styrketrening på Arena:

Første trening var 16. desember 2015 med 20 stk som møtte. 10 kvelder totalt i des, jan og febr med godt oppmøte.

Turrennkarusellen:

Første renn var i 2010. Her er oversikt over rennene som har vært:

NR ÅRSTALL NAVN LAND
1 2010 Marcialonga Italia
2 2011 Tartu Maraton Estland
3 2012 Transjurasienne Frankrike
4 2013 Dolomitten Lauf Østerrike
5 2014 Svalbard Maraton Norge
6 2015 Birkebeinerrennet Norge
7 2016 Sesilåmi Norge

Turrennklubbens Skifond- tildeling i 2015/2016:

Skifondets tildeling i 2015 pål kr 10.000,- ble delt mellom Sauda Idrettslag og Stavanger Skiklubb med kr 5.000,- til hver. I 2016 går tildelingen til ?.

Valg 2016

Styreverv som er på valg på årsmøtet 2016:

Formann:                     Harald Krohn-Pettersen                      på valg (1år)

Styremedlem:              Johnny André Garstad                        på valg (2år)

Styremedlem:              Siri Pettersen Robberstad                   på valg (2år)

Revisor:                        Bjarne Asheim                                    på valg (1år)

Valgkomitè:                  Leder Ivar Kloster                               på valg (2år)

Sverre Vatland                                    på valg (2år)

Medlemmene i fondskomiteen velges for tre år om gangen, med en representant som skiftes ut hvert år.

Fondskomitè:              Anne Østbø Frafjord                            på valg (3år)

Stavanger den 15.nov 2016

Harald Krohn-Pettersen Bodil Skadsem Høiland Else Jonnie Trones Bråstein